AngelFólia

Kérjen árajánlatot!

+36 20 405 1616

Mai világunk egyik elengedhetetlen eszköze a gépjármű, amely nem csak hasznos, de a mindennapi életben is fontos szerepet játszik. Az autófóliázás abban nyújt segítséget, hogy autónkat megóvjuk a külső hatásoktól és egyedivé, különlegessé tehessük. Mindezek mellett persze az is fontos, hogy idő- és értékálló maradhasson. Az autófólia főbb jó tulajdonságai a hő- és fényvédelem, mindazonáltal védi az autót a kavicsfelverődéstől, a karcolásoktól és nem engedi át az UV sugárzást sem. A külső megválasztásánál nálunk már nincsenek limitációk! Bármilyen színű és mintázatú fóliáink közül választhat, mely biztosítja számunkra az otthonos komfortérzetet.

Sötétítés
AngelFólia

A sötétített üvegfólia elsődleges funkciója, hogy gátolja az autóba jutó napenergia mennyiségét, ezzel megszűntetve a beszűrődő, kellemtelenül erős fényt és égető érzést. Mindemellett fontos szerepet kap, hogy védjen a kíváncsiskodók betekintésététől és esztétikus, elegáns külsőt biztosítson gépjárművének. A szélvédőre és ablakokra felhelyezett sötétítőfólia torzításmentes, mely nem gátolja a sofőr tisztánlátását és nem befolyásolja a vezetés élményét. Munkatársaink a kárpit és a belső tér bontása nélkül helyezik fel az üvegekre a fóliákat, melyről műbizonylatot állítanak ki.

Árak:

20.000 - 35.000 Ft

Fólia:

Suntek

Munkaidő:

2 - 4 óra

Biztonsági fólia
AngelFólia

A biztonsági üvegfólia láthatatlanul óvja ablakainak szilárdságát, legyen szó bármilyen közúti balesetről, természeti behatásról. A biztonsági fólia az ablak sérülésekor gátolja meg, hogy az üvegszilánkok szétrepüljenek, ezzel biztosítva a gépkocsiban tartózkodók személyi védelmét. Mindemellett az sem elhanyagolható szempont, hogy a biztonsági üvegfóliával felszerelt autók, a szilárdabb ablakok miatt nehezebben feltörhetőek, ezáltal hatékonyabb védelmet nyújtva személyes tárgyainknak, értékeinknek.

Árak:

40.000 - 60.000 Ft

Fólia:

színtelen biztonsági

Munkaidő:

3 - 6 óra

Hővédelem
AngelFólia

A hővédő üvegfólia legfőbb szerepe, hogy hővédelmet biztosítson az autó utasterében, mellyel csökkentheti a klíma használatot, amivel párhuzamosan a gépjármű üzemanyag fogyasztását is mérsékelheti. Mindazonáltal védi autója belső kárpitját a fakulástól és megszűri az UV A és UV B sugarakat. A hővédő üvegfólia optikai tisztaságot és tökéletes kilátást biztosít, valamint nem változtatja színét és hő hatására sem púposodik fel.

Árak:

22.000 - 80.000 Ft

Fólia:

Skyfol NT 75BL

Munkaidő:

2 - 6 óra

Kavicsvédelem
AngelFólia

Gépjármű karosszériák általános és állandó veszélyforrása az utak mentén felverődő kavics, mely sok esetben okoz apró karcolást, zúzódást. A kavicsvédő fólia védelmi funkciója a felpattanó kövekre, kavicsokra, kisebb karcolásokra és savas behatásokra terjed ki. A kavicsvédő víztiszta fólia nagy előnye, hogy nem minden esetben kell bevonni a teljes autót, hanem a fólia csak kijelölt részekre is kérhető, ebben az esetben a részlegesen fóliázott gépjárműveknél a már kezelt felületeket is egyformán érik az UV sugarak.

Árak:

80.000 - 240.000 Ft

Fólia:

Átlátszó, nem UV szűrős

Munkaidő:

1 - 3 nap

Karosszériafóliázás / Wrapping
AngelFólia

Unod már autód unalmas, hétköznapi kinézetét? Minden piros lámpánál egy ugyanolyan kocsi áll melletted? Mi segítünk, hogy kivillanhass a tömegből! Álmodd meg saját design-odat és mi valóra váltjuk! Egyedi, utánozhatatlan, egyszerű, de mégis elegáns kinézetet varázsolunk a teljes karosszériádra! Mindemellett a kasznifólia védi a fényezést, jóval költséghatékonyabb, mint újra fényeztetni az autót és növeli a gépjármű értékét is.

Árak:

160.000 - 450.000 Ft

Fólia:

Megrendelés szerinti

Munkaidő:

2 - 4 nap

Utastér fóliázás
AngelFólia

A gépjármű egyedi megjelenésének elengedhetetlen feltétele az igényes utastér fólia, mely megfelelően harmonizálhat autónk külső megjelenésével. Jó tulajdonsága az utastér fóliának, hogy rugalmasan simul az idomokhoz, hőhatására sem púposodik fel és tartósan védi a belső tér időtállóságát. Igény szerint, több színű és típusú fóliából válogathatunk és ezeket bármilyen módon keverhetjük is a tökéletes belső kép elérése érdekében, mellyel növelni tudjuk a komfortérzetet.

Árak:

20.000 - 80.000 Ft

Fólia:

Megrendelés szerinti

Munkaidő:

3 - 24 óra