AngelFólia

Kérjen árajánlatot!

+36 20 405 1616

A technikai fejlődés mára már lehetővé tette, hogy otthonunkat, irodánkat és nyaralónkat is biztonságosabbá, komfortosabbá és energiatakarékosabbá tehessük. Ehhez nyújt elengedhetetlen segítséget az épületfólia, mely sokrétűségének köszönhetően látható és láthatatlan módokon biztosítja számunkra ezeket a feltételeket. Az alábbi felsoroláson felül az épületfólia már elérhetővé vált kombinált formában is, mely egyszerre biztosítja a hő-, fény-, biztonság- és belátásvédelmet is.

Belátásvédelem
AngelFólia

Napjainkban egyre fontosabb a privátszféra védelme, melyre munkahelyünkön és otthonunkban is egyre nagyobb figyelmet fordítunk. A belátásvédelmi fólia segít értékeinket, adatainkat és családunkat is megvédeni a kíváncsiskodóktól. A belátásvédelmi fólia designjának kiválasztásában csak képzeletünk szabhat határt. Elérhető már az átlátszótól egészen a különböző színű és mintázatúig, mely teljes- vagy részleges betekintés védelmet biztosíthat.

Árak:

6.000 - 24.000 Ft / nm2

Fólia:

Megrendelés szerinti

Munkaidő:

30 perc / tábla

Hővédelem
AngelFólia

Ablakainkon elhelyezett víztiszta hővédő fólia egész évben biztosítja számunkra a kellemes hőérzetet, télen akár 2-3 fokkal emeli a hőfokot, nyáron pedig akár mínusz 7-8 fokkal teszi hűvösebbé a helyiséget. Mindemellett hőszigetelő funkciója miatt, szinten tartja a helyiségben lévő hőmérsékletet, ezzel elősegítve az energiatakarékos, gazdaságos hűtést-fűtést.

Árak:

6.000 - 30.000 Ft / nm2

Fólia:

Megrendelés szerinti

Munkaidő:

30 perc / tábla

Fényvédelem
AngelFólia

Fényvédő fóliával észrevétlenül ellátott ablakainkon keresztül nem jut át a káros UV sugárzás. Véd az égető napsütéstől, de ugyanúgy beengedi és egyenletes oszlatja el a kellemes, természetes napfényt. Az UV- és az infrasugarak nem melegítik fel a helyiséget a fényvédőfólia hatására, nem hagyják kifakulni a padlót és a bútorokat, mindezek mellett segítik a beltér hőfokának csökkenésében. Átlátszó tulajdonsága miatt nem zavarja a lakás, iroda designját.

Árak:

6.000 - 30.000 Ft / nm2

Fólia:

Megrendelés szerinti

Munkaidő:

30 perc / tábla

Biztonsági fóliázás
AngelFólia

A lakás, iroda leggyengébb pontjának biztonságosabbá, erősebbé tételéhez járul hozzá. A biztonsági fóliák annyira erősen tapadnak az üveg felületéhez, hogy bármilyen külső behatás okozta törés esetén sem engedik, hogy az üvegszilánkok szétrepüljenek és ezzel további személyi- vagy anyagi jellegű sérülést okozzanak. Esztétikus hatást kölcsönöz az ablakfelületnek, könnyen tisztítható és védi az üveget a különböző karcolásoktól, sérülésektől.

Árak:

12.000 - 30.000 Ft / nm2

Fólia:

100-300 micron
(vastag, színtelen)

Munkaidő:

1 óra / tábla