AngelFólia

Kérjen árajánlatot!

+36 20 405 1616

Az önmegvalósítás világában élünk, ahol már nem muszáj ugyanolyan telefont használnunk, mint amilyen másoknak van, nem kell ugyanolyan kinézetű ABC-t nyitnunk, mint amilyen a velünk szemben lévő utcában nyílt. A dekor- és reklámfóliák nyújtanak nekünk segítséget abban, hogy bármelyik használati eszközünket, akár üzletünket, céges autóinkat, reklámunkat egyedivé, kreatívvá és feltűnővé tehessük a külvilág számára.

Egyedi tárgyak fóliázása
AngelFólia

Igény esetén vállaljuk különböző műszaki- és szórakoztató elektronikai eszközök, hétköznapi használati tárgyak, mobiltelefonok, laptopok, TV-k, bútorok fóliázását, illetve szinte bármit, amin a fólia megtapad. További részletekért érdeklődjön kollégánknál.

Árak:

Kérjen árajánlatot

Fólia:

-

Munkaidő:

-

Kirakat dekoráció
AngelFólia

Egy üzlet leglátványosabb reklámfelülete maga a portál vagy bármilyen utcafronton felhasználható felület. Cégünk segítséget nyújt az előre megtervezett grafikájú dekoráció megfelelő anyagának kiválasztásában, illetve az optimális és időtálló felhelyezésben. Igény esetén, előzetes egyeztetést követően grafikai tervezést is vállalunk, ezzel segítve a legoptimálisabb felület felhasználást.

Árak:

Kérjen árajánlatot

Fólia:

-

Munkaidő:

-

Flottadesign
AngelFólia

A vállalati gépjárművek reklámértékének kihasználásának legfontosabb feltétele az egységes arculati megjelenés alapján fóliázott járművek. Flotta fóliázás alatt minőségi, körültekintő és egységes fóliázást értünk, legyen az kis-vállalkozásának pár személyautója, vagy akár nemzetközi szállítmányozási cég több száz gépjárműből álló flottája. Az egységes megjelenésén túl nem elhanyagolandó flottája teljes körű külső védelme.

Árak:

Kérjen árajánlatot

Fólia:

-

Munkaidő:

-

Reklámtábla
AngelFólia

Vállaljuk egyedi bel- és kültéri reklámtáblák fóliázását. Segítséget nyújtunk az anyag kiválasztásában, legyen az fém, PVC, világítótábla vagy bármilyen fóliázandó felület. A reklámtáblák felhasználhatósága végtelen, bővebb információért és kivitelezéssel kapcsolatos kérdésével keresse munkatársainkat.

Árak:

Kérjen árajánlatot

Fólia:

-

Munkaidő:

-

Járműreklám
AngelFólia

A nagyobb felületű és egész nap mozgásban lévő járművek (pl.: busz, villamos, betonkeverő, stb.) előnye, hogy önálló reklámeszközként funkcionál, és nagyobb területet fed le, ezáltal üzenetét, reklámját nagyobb célközönséghez juttathatja el.

Árak:

Kérjen árajánlatot

Fólia:

-

Munkaidő:

-